preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
« Ožujak 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 19. 2. 2010.

Ukupno: 236746
Ovaj mjesec: 293
Ovaj tjedan: 99
Danas: 26
 

S.K. "Zrmanja-sokol" - školski sportski klub "Zrmanja-sokol", koji je osnovan u prosincu 1996. godine. U klubu kao aktivnosti postoj nogomet (muški i ženski), rukomet (muški i ženski), odbojka (ženske) i atletika.

Klub mladih tehničara - klub mladih tehničara, osnovan u studenom 2000., koji radi u tri sekcije:

  • informatička
  • raketni modelari
  • film i video (snima se dokumentarni film)

Debatni klub  - pod pokroviteljstvom Hrvatskog debatnog društva.
   Već drugu godinu djeluje u sklopu škole sa 7- 15 učenica i učenika. Imali smo jedan seminar za debatante koji je vodila gđica. Ana Jurišić iz HDD-a, škola je bila domaćin Dalmatinskom turniru sa ekipama iz Splita, Zadra i Rijeke, a ovog ljeta troje debatanata (Marija Buljat, Slavica Brkić i Ivan Maričić) bilo je na ljetnom kampu u Malom Lošinju od 28. kolovoza do 04 rujna 2001. godine gdje su postigli dobre rezultate - i nadam se, stekli vrijedna iskustva! 

GLOBE program - U sklopu eko-sekcije Srednje škole Obrovac pokrenut je projekt za uključivanje u rad "GLOBE" programa koji se provodi u više od 77 zemalja. GLOBE (GLOBALNO UCENJE I OPAZANJE ZA DOBROBIT OKOLISA - MOŠ' I NA ENGLESKOM) je projekt koji se bazira na promatranju lokalnih značajki vremena putem dnevnih mjerenja i slanja izmjerenih podataka (putem Interneta) u globalni centar, koji se nalazi u SAD i koji je nadgledan od NASA-e i NOA-e. Cilj ovog projekta je: stvoriti "kritičnu " masu podataka na osnovi koje bi se stvorile globalne projekcije klime. Kako bi se škola uključila u taj program potrebno je zadovoljiti određene uvijete:
     1. mora imati osposobljene voditelje 
     2. priključak na Internet, svoju GLOBE lozinku za unos podataka 
     3. odabrati neke od mjerenja, osigurati sprave za mjerenje i naravno-redovito unositi podatke
   U našoj školi imamo dva osposobljena voditelja: Natašu Perinčić i Marjanu Šešelja. Mi smo to postale završivši tečaj organiziran u Zagrebu od 13.-15. rujna 2001., pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvjete i zajednice tehničke kulture. 
   U projekt se uključuje grupa učenika, koja sa voditeljima uskoro započinje probna mjerenja. Učenici se tako pripremaju za prava mjerenja ali prvenstveno stječu vrijedna znanja i navike vezano uz znanost, uporabu modernih tehnologija i modernog komuniciranja! 

Eko sekcija - Osim što smo u sklopu eko sekcije inicirali uključivanje u GLOBE program , već treću godinu sudjelujemo u nacionalnom programu "Lijepa naša". Tu redovito postižemo lijepe uspjehe pa smo osim domaćinstva županijskog eko kviza i na nacionalnom eko kvizu održanom u Poreču (svibanj 2001) osvojili visoko 10. mjesto (od 58 škola u konkurenciji). Područje našeg posebnog zanimanja je rijeka Zrmanja i uistinu nastojimo njenu vrijednost, ljepotu i očuvanost učiniti važnim ne samo u školi već i u široj zajednici.

"ZNANJE" - sekcija "Znanje", ljubav i sretna obitelj,

Scenska skupina Teathron.
Oglasna ploča
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Korisni linkovi
IZDVOJENI LINKOVI
 • BESPLATNE knjige
 • NCVVO
 • MZOŠ
 • CARNet
 • AZOO
 • ASO
 • Hrvatski jezični por...

OBRAZOVNI PORTALI

DRŽAVNA MATURA

MEDIJI / PORTALI

NASTAVNI PREDMETI
 • FIZIKA

preskoči na navigaciju